Bedrijfsfilms

 

Een passende jas

Uw bedrijfsfilosofieën delen met anderen? Uw product op een unieke en duidelijke manier aan potentiële klanten laten zien? Uw maatschappelijke betrokkenheid letterlijk tonen? Mensen prikkelen om contact met u op te nemen? Het kan allemaal met een professionele bedrijfsfilm. Oftewel een videoproductie die úw verhaal vertelt. VSB Videoproducties maakt creatieve bedrijfsfilms die passen als een jas.

 

Samenspel bedrijf en producent
Een goede bedrijfsfilm is meer dan alleen wat beelden van hoogtepunten op een rij. Om een goed verhaal te vertellen, gaan wij van VSB Videoproducties eerst met u om de tafel zitten. Wie bent u en wat wilt u vertellen? Dat is het uitgangspunt van het verhaal dat u via de bedrijfsfilm gaat vertellen. Wij vertalen dat via nieuwe invalshoeken en met creativiteit  in een pakkende videoproductie. Het gebruik van speciale effecten en het inzetten van voice-overs is daar een voorbeeld van.

 

Vele mogelijkheden
Een bedrijfsfilm kunt u op vele manieren gebruiken. Plaats hem op uw website en u bereikt een heel breed en algemeen publiek. Gebruik hem op een beurs en u trekt direct de aandacht.

 

“Onze bedrijfsfilm straalt precies uit wie en wat wij zijn. VSB Videoproducties luisterde eerst naar onze wensen en wist die professioneel en snel om te zetten in een visueel aantrekkelijk product.”