Documentaires

 

Een verhaal te vertellen

Je hebt een verhaal te vertellen aan een grote groep. Bijvoorbeeld over een nieuwe behandelmethode van een ziekte. Of over een totaal nieuwe manier van leren op school. Of uw bedrijf bestaat 50 jaar en u wilt  de geschiedenis heel graag vastleggen en delen. Een documentaire is dan dé oplossing. Een prachtig beeldverhaal, ondersteunt door allerlei filmtechnieken zodat uw boodschap niet vergeten wordt.

 

Professioneel advies VSB

Tijdens het traject van verhaal naar documentaire staat VSB u met raad en daad bij. Door onze ervaring weten wij welke technieken wanneer ingezet kunnen of moeten worden. Een goede voice-over bijvoorbeeld of sfeervolle muziek. VSB heeft waar nodig van partners op verschillende vakgebieden. Zo vertelt uw documentaire precies het juiste verhaal.

 

Vele inzetmogelijkheden

Een documentaire kunt u op vele manieren gebruiken. Plaats hem op uw website en u bereikt een heel breed en algemeen publiek. Gebruik hem op een beurs en u trekt direct de aandacht.

 

“Zelf praat ik ook via beelden en kleuren. VSB Videoproducties heeft dat met sfeervolle editing en gevoel voor details vastgelegd.”