Instructiefilms

 

Instrueren met film

Hoe werkt dat nu precies? Omdat beeld gecombineerd met woord nu eenmaal beter wordt onthouden door het menselijk brein, is een instructiefilm hét middel om in te zetten bij het uitleggen van procedures en bij uitleg over de werking van producten. Ook bij trainingen van medewerkers of gebruikers is een instructiefilm een zeer doeltreffend en effectief middel.

 

Complexe zaken eenvoudig uitleggen

VSB gaat als objectieve buitenstaander met uw verhaal aan de slag. Van bedrijfsdeformatie is geen sprake. Als wij het snappen, snapt uw doelgroep het ook. Wij brainstormen met u over de mogelijkheden en stellen aan de hand daarvan een script op. Filmen op locatie of het maken van een animatiefilm is dan bijvoorbeeld de volgende stap

 

Vele voordelen

Het maken van een instructiefilm levert u altijd voordeel op. U kunt moeilijke zaken op een eenvoudige manier uitleggen, uw instructie wordt beter onthouden en u ontlast bijvoorbeeld een serviceafdeling.

 

“Onze voorlichtingsfilm over brandveiligheid is door VSB Videoproducties door de duidelijke editing en het goede gebruik van voice-over en muziek een document geworden dat we veelzijdig kunnen inzetten om onze cliënten te informeren en adviseren.”